In Love With Health

Applepie banana bites

Afgelopen zaterdag had ik zin om iets te bakken waarvan ik meerdere dagen deze week zou kunnen smullen (drukke week voor de boeg). Ik had nog een zak met gepofte rijst in mijn keukenkastje liggen en wat bananen waarvan er eentje echt op moest. En tadaaa daar waren deze appliepie banana bites! Ik heb er die middag gelijk twee opgepeuzeld, heeeerlijk! De overige twee porties heb ik ingevroren dus daar kan ik deze week nog van smullen. Dat is ook echt mijn tip voor alle drukke dames out there! Heb je een drukke week voor de boeg? Zorg voor een vriezer vol maaltijden en snacks zodat je zeker weet dat je iets gezonds achter de hand hebt. Ik vind het ideaal!

Zo maak je het

Verwarm de oven voor op 175 graden. Prak 1 banaan in een kom. Snijd de appel in kleine stukjes en voeg samen met de gepofte rijst, kaneel en optioneel proteïne poeder toe aan de kom. Meng goed. Vet een muffinblik in met kokosolie. Schep in elke vormpje 2 eetlepels van het beslag totdat het beslag op is. Bak 20 minuten in de oven.

Snijd de overgebleven banaan in plakjes en verdeel over de bites.

Ingrediënten (3 porties)

  • 75 gram gepofte rijst
  • 2 kleine bananen
  • ½ appel
  • 1 eetlepel kaneel
  • Optioneel: 30 gram In Love With Protein Vanilla

Cooking time

30 minutes

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

2 Comments Respond to this recipe

Lisa van Cuijk

Dit is een avondsnack voor de slimming body girls! :-) Enjoyy!

Astrid

Hoi Lisa,
is dit een avondsnack? Of koolhydraat?

Write your response