In Love With Health

Appel havermout milkshake

Zoals jullie weten begin ik mijn dag het liefste met een smoothie, maar je kan een smoothie natuurlijk ook op andere momenten van de dag drinken. Deze smoothie is eigenlijk een verkapte milkshake (YAM) en is perfect om als tussendoortje te drinken tussen je ontbijt en je lunch. Het neemt weinig tijd in beslag om te maken, dus ideaal voor degene die weinig tijd hebben. Uiteraard is het beter om tijd te maken om een goede, gezonde snack voor jezelf te maken maar ik kan begrijpen dat dit niet altijd mogelijk is dus daar is deze milkshake ideaal voor! Het zal in totaal maar 10 minuutjes van je tijd in beslag nemen. 7 minuten om hem te maken en een paar minuten om hem op te drinken!

 

Zo maak je het

Doe de havermout en kokosmelk in een kom en laat 5 minuten staan. Schil ondertussen de appel en doe samen met de overige ingrediënten in de blender. Laat de blender een halve minuut draaien. Het hoeft niet super fijn te zijn, maar als je dat lekker vindt kun je de blender nog wat langer laten draaien. Super simpel en heel voedzaam! Easy as that!

#slimmingbody: koolhydraten overdag

Ingrediënten

  • 40 gram havermout
  • 200 ml ongezoete kokosmelk
  • ½ appel
  • 4 ijsblokjes
  • 1 eetlepel chiazaad
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 theelepel honing

Cooking time

7 minutes

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

9 Comments Respond to this recipe

Lieke

Kan je de kokosmelk ook vervangen door ongezoete amandelmelk of liever niet?

Shirley

Ik snap niet waarom je de appel moet schillen?
In de schil van een appel zit juist alle voedingsstoffen, zonde om die weg te laten.

Lisa van Cuijk

Je kan de schil er ook omheen laten :-).

Angelique

Maak hem nu!! Ruikt superlekker!! En smaakt nu ook goed!

Lisa van Cuijk

Fijn Angelique :-).

Sophie Scholten

Ik heb hem net gemaakt en hij was ontzettend lekker! XXX

Lisa van Cuijk

Oh jammie!!

Mariëlle

Hij is heerlijk! Alleen ff een vraagje, welke kokosmelk bedoel je precies? Ik heb nl nu die kleine pakjes van go-tan gebruikt omdat ik geen andere in huis had en die verdunt met water anders was het veel te dik.

Lisa van Cuijk

Je kunt het beste ongezoete kokosmelk nemen bijvoorbeeld van de Alpro of Ekoplaza.

Write your response