In Love With Health

Aardbeien rabarber oats

Cheer for RHUBARB! Rabarber zit namelijk vol vitamine C, is super goed voor je bloeddruk en bevat enorm veel anti-oxidanten en dit is nog maar een the tip of the iceberg of all the good of rhubarb!
Deze maanden is het seizoen dat rabarber wordt geoogst en verkocht en zoals je weet spring ik daar meteen op in! Deze oats zijn heerlijk friszoet en ideaal als ontbijtje of lunch on a sunny day!

 

Zo maak je het

Maak de rabarber schoon en verwijder de onderste harde stukken en de resten van het blad aan de bovenkant. Spoel daarna de rabarber goed af onder de kraan. Snijd de rabarber in kleine stukjes. Meng de aardbeien in de blender met het water en amandelmelk. Zet een klein pannetje op het vuur en verwarm hierin de havermout en het aardbeien-amandel mengsel. Schep hier de rabarber doorheen. Laat 5 minuten inkoken en vervolgens 15 minuten rusten zodat het kan indikken. Schep de havermout in een kom et voila!

#slimmingbody: koolhydraten overdag

Ingrediënten

  • 200 ml ongezoete amandelmelk
  • 100 ml water
  • 40 gram havermout
  • 50 gram aardbeien
  • 1 halve stengel rabarber

Cooking time

25 minutes

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this recipe

Write your response