In Love With Health

Gezonde snickers

Het is vandaag een heel speciale dag voor mij WANT Ik heb iets te vieren vandaag! In Love With Health is vandaag 2 jaar geworden WHAAAA! Ik kan bijna niet geloven dat ik gewoon al twee jaar lang de beste baan heb die ik me maar kan wensen en al meer dan 15.000 vrouwen hebben mogen helpen om weer gezond en gelukkig te worden in hun eigen lichaam. Echt onbeschrijfelijk gewoon! Ik heb al zoveel mooie dingen mogen meemaken en bereiken met In Love With Health. Als ik terugkijk op afgelopen jaren word ik overspoeld door een gevoel van dankbaarheid en trots (oke, en tranen oeps). En ik besef me maar al te goed dat ik het niet had kunnen bereiken zonder jullie, mijn geweldige volgers! Ik wil jullie daarom met heel mijn hart bedanken!

Uiteraard wil ik dit jubileum ook met jullie vieren, daarom heb ik een speciale korting voor jullie dit weekend! Als je dit weekend mijn kookboek Healthy Pleasures besteld, ontvang je €5,- korting! En om jullie te laten zien dat Healthy Pleasures het écht waard is, deel ik vandaag een van de meest populaire receptjes uit mijn kookboek met jullie: heerlijke gezonde snickers. Ja ladies, je kan snickers gewoon guilt free wegsnoepen! Healthy Pleaures is een verzameling van onweerstaanbare én gezonde guilty pleasures zoals deze snickers.  Geloof me, ze zijn echt om je vingers bij op te eten!

Shop jouw Healthy Pleasures kookboek hier: Healthy Pleasures. 

Zo maak je het

Mix alle ingrediënten voor de chocoladebodem goed. Schep het mengsel in een bakvorm en zet deze voor ongeveer 10 minuten in de vriezer.

Mix ondertussen alle ingrediënten voor de nougatlaag. Strijk het nougatmengsel uit over de chocoladelaag die inmiddels hard is geworden en zet de bodem weer in de vriezer voor ongeveer een uur. Meng alle ingrediënten voor de karamellaag goed in een foodprocessor en verspreid het karamelmengsel over de harde nougatlaag. Maak hiervoor je handen een beetje nat zodat het mengsel niet blijft plakken. Druk de pinda’s in de karamel zodat de bovenste laag hiermee bedekt is.

Zet de Snickers nog een keer in de vriezer totdat ze goed hard zijn geworden (ongeveer een uur). Snijd ze in repen en genieten maar!

Ondanks het puur natuur en super gezond is, is het wel een vrij calorierijk snackje. Dus Slimming Body girls als jullie hem graag willen eten (en natuurlijk willen jullie dat!), kunnen jullie een klein blokje nemen als avondsnack. Geniet ervan!

Ingrediënten

Chocoladebodem

 • 5 eetlepels gesmolten kokosolie
 • 4 eetlepels cacaopoeder
 • 2 theelepels honing
 • Snufje zout

Nougatlaag

 • 4 eetlepels gesmolten kokosolie
 • 2 eetlepels amandelmelk
 • 3 eetlepels honing
 • ½ theelepel vanille extract
 • 75 gram amandelmeel
 • Snufje zout

Karamellaag

 • 8 dadels
 • 2 eetlepels notenpasta
 • 1 theelepel vanille extract
 • 2 theelepels water
 • 50 gram pinda’s

Extra: foodprocessor

Cooking time

150 minutes

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

11 Comments Respond to this recipe

Maartje

Hoi Lisa, hoelang blijven de snickers goed? Gr Maartje

Bo

Hoi Lisa zou je ipv de vanille extract ook iets anders kunnen gebruiken?

Lisa van Cuijk

Je zou er eventueel ook een ander zoetstof voor kunnen gebruiken Bo :-)

Linda

@Lisa. Kun je ze na dat laatste uurtje in de vriezer wel gewoon buiten de vriezer bewaren.? Of is het eigenlijk meer een snickerijsje?

Lisa van Cuijk

Als alle laagjes zijn uitgehard kun je ze wel in de koelkast bewaren, maar ik zou ze niet op kamertemperatuur bewaren want daar worden ze iets te zacht van. Maar wel nog steeds verrukkelijk uiteraard ;-).

Annika

Wat zijn de afmetingen voor het bakblik dat je gebruikt voor dit recept?

Lisa van Cuijk

Ik heb een bakvorm van 26 cm gebruikt.

Leoni

Gefeliciteerd! En dit ziet er heerlijk uit :)
Is er ook een mogelijkheid de karamellaag te maken zonder foodprocessor? Of kan het echt alleen daarmee door de plakkerige dadels?
Liefs!

Lisa van Cuijk

Dank je meid! Het zou in principe wel kunnen alleen krijg je dan niet zo’n gladde egale laag. Maar het blijf wel verrukkelijk!

Carla

Hi Lisa! Van harte meid!
Ik vroeg me af of je deze heerlijke healthy snickers als 10-uurtje mag eten als je het SBG plan volgt.

Lisa van Cuijk

Dank je Carla! Je mag een klein blokje als avondsnack :-).

Write your response