In Love With Health

Create your healthy lifestyle

Oh help, we zitten alweer in juni en de goede voornemens van dit jaar zijn alweer als sneeuw voor de zon verdwenen. Again! Laten we de hoop nog niet opgeven meiden. Ik ga jullie helpen om deze voornemens weer op te pakken en hier gewoontes van te maken. En dit keer gaan we ze volhouden!! Creëer je eigen healthy lifestyle zodat je niet snel zal terugvallen in oude (slechte) gewoontes.

 

1. Creëer je funfactor

Laten we positief blijven denken meiden. Als je jouw voornemens beschouwd als een groot drama en alleen het negatieve inziet, is het moeilijk deze voornemers vol te houden. Maak het leuk voor jezelf. Doe een workout die je leuk vindt, of in ieder geval leuker dan andere;) Maak heerlijke gerechten die gezond zijn. En focus je op het einddoel. Zou je het niet heerlijk vinden op jezelf te zien in de spiegel met je behaalde resultaten?

 

2. Food preppen

De trein kwam niet opdagen, je bent je portemonnee vergeten terwijl je nog boodschappen moest doen, je moet overwerken… Allemaal redenen om veel sneller te zeggen: ik bestel iets. Helaas is dit bijna nooit gezond, en dat weet je zelf ook. Kook wanneer het kan een dubbele portie en bewaar het in de koelkast, of maak op zondag een paar bakjes eten en vries het in. Zo kan je jezelf makkelijker aan je voornemens houden.

 

3. Zie je doelen voor je

Je motiveert jezelf en je bent ook de enige die jezelf beperkingen op legt. Je gedachten zullen sneller zeggen: je kan het niet, dan je kan het wel. Het is erg belangrijk om voor ogen te zien wat je precies wilt behalen. Hoezo kies je voor deze lifestyle? Omdat je er sexy wil uitzien deze zomer. En daar gaan we voor!

 

4. Snaaien is cryen

Het is 16.00, je staart naar de klok en je bent zo gaar als het maar kan. Je hebt ook weer trek gekregen, vooral lekkere trek. Wanneer je gaat voor de mars uit de vitrine van de bedrijfskantine dan zal je blij zijn voor 15 minuten, maar daarna crasht je suikerspiegel nog harder. Je voelt je weer net zo futloos als daarvoor. Daarom kan je veel beter kiezen voor een handje noten of een schaaltje yoghurt. Hier wordt een stuk vrolijker van.

 

5. Houd je hoofd erbij

Om je voornemers vast te houden en je doelen te behalen moet je jezelf focussen op wat je echt wilt. We zetten snel de automatische piloot aan en vallen zo terug in de patronen die we al kennen. En dat betekend vaak ongezond eten. Probeer je wat vaker bewust te worden van wat je doet. Vooral bij het eten. Als je weet wat je binnenkrijgt en geniet van je eten houdt je het veel langer en beter vol. Op deze manier creëer je nieuwe patronen in je hersens en zal je naar verloop van tijd de nieuwe goede gewoontes makkelijker uitvoeren.

 

SLIIMMING BODY GUIDE

Wil jij nog veel meer van dit soort tips waarmee jij aan de slag kunt en jouw doelen kunt behalen? JA NATUURLIJK! In mijn vernieuwde Slimming Body Guide vind je naast handige tips ook veel andere essentiële informatie, meer dan 100 verrukkelijke recepten, voedings-en workout schema’s en ja nog veel en veel meer!!! Shop nu deze Slimming Body Guide HIER!!

_MG_5364 small

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

1 Comments Respond to this article

Celine

Just what i needed !!!

Write your response