In Love With Health

6 motivatie tips om back on track te komen

Het is al weer Juli! Wat gaat de tijd toch snel he? We hebben nu 8 weken gehad met de #beachbabechallenge en hebben er nu nog 4 te gaan, of misschien nog meer weekjes als je op de helft bent ingestapt. Maakt niks uit! Als je maar bent begonnen :-) We hebben intussen alle aspecten gehad welke belangrijk zijn voor het behalen van een slank, fit en gezond beach body. Lichaamsbeweging, gezonde voeding, meditatie / ontspanning en de liefde voor je eigen lichaam creëren.

Week 1: De #beachbabechallenge
Week 2: Maak je eigen visionboard
Week 3: Move that booty challenge
Week 4: mediteren
Week 5: love your body
Week 6: Get that toned tummy
Week 7: Healthy food for a healthy lifstyle

Ik hoop dat het jullie allemaal heeft kunnen helpen, stimuleren en motiveren! Ik hoop ook op een stukje bewustwording wat nu een healthy lifestyle inhoudt! De laatste weekjes zal jij met al deze aspecten aan de gang gaan! Beweeg dus dagelijks, mediteer wekelijks, vind de liefde voor je eigen lichaam en maak de meest verrukkelijke maar gezonde gerechtjes!!! Zo wordt het een gewoonte en zal je na deze beach babe challenge niet anders meer weten… En that’s it: je hebt je eigen healthy lifestyle gecreëerd. Best makkelijk eigenlijk he? Hihi!

En natuurlijk het aller aller aller leukste van deze hele challenge: DE GRAND PRIZE NAAR HET PRACHTIGE GRIEKENLAND ZAL IN DE MAAND VAN AUGUSTUS VERLOOT WORDEN!!!!! WHAAAAA! Je meest geweldige vakantie ooit voor 2 personen is closer than ever beach babe. Het enigste wat je moet doen om kans te maken is je voor-en-na foto met mij delen!!!! Want na al die weekjes zal er natuurlijk een prachtig resultaat te zien zijn :-D

Bekijk hier wat de aller grootste prijs van In love with health ooit inhoud. You will go CRAZY!

Deze komende weekjes zal ik nog steeds elke maandag tips & tricks geven welke jouw het makkelijker maken om je doelen te behalen en zullen motiveren!

De Slimming tip van vandaag: 6 motivatie tips om back on track te komen

We hebben allemaal wel eens last van een periode waarin sporten niet zo makkelijk gaat als dat we zouden willen. Ja ik ook! (vooral nu, na mijn verrukkelijke vakantie in Curaçao hihi) De volgende 6 tips helpen jou om de motivatie voor het sporten weer terug te krijgen en zullen er voor zorgen dat je dus weer back on track kan komen… Mij heeft het erg geholpen en ik sta gelukkig weer hard te zweten!!!! Dus kom op topper! Ga voor je doelen.

  1. Waarom?

Ga bij jezelf na waarom wil ik eigenlijk graag sporten? Het antwoord op deze vraag kan heel gevarieerd zijn, sporten kan een manier zijn om fitter en slanker te worden maar bijvoorbeeld ook om je energie ergens in kwijt te kunnen. Als je een antwoord kan geven op waarom? vraag dan ben je alweer één stapje dichter bij je doel en het weer oppakken van het sporten.

 

  1. Start in je hoofd en hart… je lichaam zal dan vanzelf volgen

Soms is het antwoord op de vorige vraag, waarom wil ik sporten? niet voldoende motivatie om ook echt weer van de bank af te komen. Ik ben van mening dat dingen altijd 2 keer gebeuren, namelijk eerst in ons hoofd en hart en daarna in de realiteit. Door bijvoorbeeld een moodboard te maken met plaatjes en quotes die jou inspireren om je doelen te behalen start je in je hoofd en hart en de rest zal dan vanzelf volgens als het je goed doet laten voelen. Zie de challenge van week 2.

 

  1. Begin klein

Om weer back on track te komen kan je heel klein beginnen. Trek bijvoorbeeld weer je hardloopschoenen aan en ga alleen een blokje om wandelen. Door een klein beetje actie te ondernemen zal je weer motivatie opwekken en wie weet loop je een week later weer hard op diezelfde hardloopschoenen.

 

  1. Maak het makkelijk en leuk

Vind je het leuk om in de avond buiten te sporten? Maak het jezelf dan niet moeilijk door vroeg in de ochtend binnen te gaan sporten. Zorg er voor dat je sporten leuk vindt en het makkelijk in je dagelijkse schema van werk/school/etc. past.

 

  1. Het gevoel na het sporten

Als je eigenlijk geen zin hebt om te gaan sporten bedenk je dan eens hoe je zult voelen ná het sporten. Nadat ik gesport heb voel ik mij altijd vrolijker en beter dan vóór het sporten!

 

  1. Wees lief voor jezelf

Ik hoop dat je uiteindelijk weer wilt beginnen met sporten omdat je alle voordelen die het je zal gaan geven verdient! Zorg goed voor je eigen lichaam en weet dat sporten hier veel aan kan bijdragen.


Heb jij wat extra hulp of begeleiding nodig?

Heb jij moeite met het behalen van jou doelen? Een slanker, strakker & fitter lichaam? Zou jij graag wat extra hulp willen of misschien gewoon willen weten hoe een healthy lifestyle eruit ziet? Dan kan de slimming body guide jou hierbij helpen. Ik zal je stap voor stap laten zien hoe jij dat droomlichaam kunt krijgen en ook behouden. Duizenden vrouwen hebben de stap genomen en succes behaald met mijn methode met als beloning een slank, strak en gezond lichaam en dat zal jij ook doen!!! Dit op een heerlijke, gezonde en vooral makkelijke manier. Lees hier alle succesverhalen! Wil jij ook gebruik maken van de Slimming body methode? Shop dan nu de Slimming body guide online. Het lichaam wat jij altijd hebt willen hebben is dichterbij dan ooit! Het is het zo waard!!!

_MG_5126 small

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

2 Comments Respond to this article

Nathalie

Fijne tips!! Ik weet dat ik me super voel na een workout, juist ook na dat ene zware rondje hardlopen als ik toch mijn doel weet te behalen! Deze gedachte zorgt ervoor dat ik altijd toch doorzet!!

Carlijn

Hi Lisa, ik ben nieuwe fan Vorige week dinsdag de hardcopy SG besteld, maar heb ‘m nog niet binnen Zit er met smart op te wachten ☺️ Liefs, Carlijn

Write your response