In Love With Health

Laat de wintermaanden jouw healthy lifestyle niet beïnvloeden.

Oohh.. er is geen ontkomen meer aan, het is echt HERFST! Hoewel we het officieel al meer dan een maand herfst mogen noemen, is het de afgelopen weken nog duidelijker te merken. Het is koud en druilerig en alsof dat nog niet erg genoeg is, is afgelopen weekend ook nog eens de wintertijd ingegaan! Wat betekent dat het nóg eerder donker is ’s avonds. Met deze korte dagen is het erg verleidelijk om je actieve en gezonde levensstijl te laten versloffen. Hoe lekker is het wel niet om met een dekentje op de bank te kruipen? En al dat heerlijke maar niet zo gezonde eten, gaat er ook weer erg gemakkelijk in. De komende maanden hoef je jezelf toch niet meer in bikini te showen, dus wat maakt het uit?

Nou, lieverds, het maakt toch echt wel wat uit!!! Ja, je kan jezelf de komende koude maanden verhullen in lekker grote slobbertruien, dus die extra kilo’s vallen misschien niet zo op. Maar jij kijkt wel elke dag in de spiegel, en dan is het wel zo belangrijk om je happy te voelen in je eigen lichaam. Bedenk jezelf weer, waarom wil je ook alweer slanker, fitter en gezonder worden? Als je duidelijk hebt waarom je die extra kilo’s ook alweer liever kwijt bent, is het veel makkelijker om je motivatie vast te houden. And remember: vasthouden aan een gezonde lifestyle, zorgt er niet alleen voor dat je er beter uitziet en voelt. Het heeft ook vele andere voordelen! In deze blog deel ik met jullie wat het verliezen van extra’s kilo’s nog meer voor je doet. Hopelijk voelen jullie je na het lezen weer helemaal gemotiveerd en gaan jullie ook deze wintermaanden beginnen of door met je healthy lifestyle en lichaam! No more excuses girls, let’s kick some ass!

Health first 

Eigenlijk wel het allerbelangrijkste: een gezond gewicht draagt ook bij aan een gezonder lichaam! Dat klinkt ook wel heel logisch, maar heb je wel eens nagedacht over wat goed eten en bewegen écht voor je lichaam doen? Ik ga nu niet helemaal de diepte in, maar bijvoorbeeld het risico op vele ziektes wordt lager als jij een gezond gewicht hebt. Dit geldt onder andere voor bepaalde vormen van kanker, diabetes type 2 en hart- en vaatziekten. En dit is echt nog maar een kleine greep lieverds. Give it a thought! Een gezonde levensstijl zorgt voor zóveel meer dan alleen een mooier lichaam.

Sporten wordt leuker 

Hoe heerlijk zou het zijn als het allemaal vanzelf zou gaan. Dat als je maar heel hard denkt aan dat strakke lichaam, je op een dag wakker wordt en surprise, daar is je dreambody! Helaas meiden, we leven niet in een sprookjeswereld en als jij je doelen wilt behalen moet je ook echt van de bank afkomen. Regelmatig sporten will really do the trick! En echt, als je eenmaal de smaak te pakken hebt, wordt het steeds leuker. Je ziet je lichaam steeds strakker en fitter worden en geloof me, dat is een heeeeerlijk gevoel! Ook gaat je energielevel omhoog waardoor het sporten nog veel beter vol te houden is. In mijn Slimming Body Guide vind je een 12-weken- workout schema waarmee je het zeker gaat lukken om het sporten vol te houden! En een leuk extraatje. Alle oefeningen kun je gewoon lekker vanuit thuis doen want je hebt geen attributen nodig alleen wat plek.

 Voel je happy 

Wanneer je geen gezond lichaam hebt, is vaak je hele lichaam uit balans… Ook je hormonen die invloed hebben op je humeur kunnen van slag zijn. Daarom kan het verliezen van gewicht ervoor zorgen dat je je gelukkiger gaat voelen en dat eventuele depressies minder worden of gewoon helemaal niet komen! En laten nu al die winterdepressies ook al op de loer liggen. Geef die donkere gedachten geen kans girls. Take good care of yourself and your body and feel happy!!!

Beter slapen 

Het is zó belangrijk om je rust te pakken! En geef toe, slapen is ook gewoon heerlijk hihi. Maar dan is het wel fijn als het ook lukt om goed te slapen. Het behalen van een gezond gewicht draagt hier zeker aan bij! Hier zijn al vele wetenschappelijke onderzoeken naar verricht en de resultaten zijn echt verbluffend. Bij mensen die een gezondere lifestyle zijn gaan leven, zijn slaapproblemen vaak gehalveerd en soms zelf verdwenen! Dus mocht je slaapproblemen hebben, twijfel dan niet, maar gooi je levensstijl om. Het gaat je helpen, echt!

Stralende huid  

Wie droomt er nou niet van een mooie, egale en glowing huid? Maar…. wist je dat het échte geheim van een stralende huid van binnenuit komt? Tuurlijk is het ook belangrijk hoe je je huid aan de buitenkant verzorgt maar het is minstens zo belangrijk hoe je jezelf van binnen verzorgt. En overgewicht kan op vele manieren invloed op je huid hebben. Veel suikers eten kan effect hebben op de kleur en elasticiteit van je huid. Daarnaast kan het eten van junkfood zorgen voor andere oneffenheden en puistjes. And we don’t want that right? Wil jij weten hoe je toch kan genieten van heerlijke treats zonder al die nadelige effecten? In mijn boek Suikervrij bakken staan vele verrukkelijke recepten die goed zijn voor jou, je lichaam én huid!

En bovenstaande punten zijn nog maar the top of the iceberg ladies. Het volhouden van gezond eten en heerlijk bewegen doet zoveel voor je, ECHT!!!! Heb jij de drive weer te pakken en wil jij je niet alleen in de zomer, maar gewoon het hele jaar happy en healthy voelen? Laat mij je dan helpen! Duizende andere healthy girls zijn je al voorgegaan. Bekijk hier hun superknappe transformaties en lees hun succesverhalen. Met de Slimming Body Guide kan jij ook jouw doelen behalen! En wie weet is ook jouw succesverhaal straks te bewonderen op mijn site!

slimmingtip

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

2 Comments Respond to this article

Maxime

Hee Lisa,

Ik vroeg me af; hoe denk jij over sapkuren?
3-5…daagse detox sapkuren…

Hoor graag van je!

Lisa van Cuijk

Over het algemeen ben ik daar niet zo’n voorstander van meid! Als je gezonde en natuurlijke voeding eet kan je lichaam zichzelf detoxen. Je hebt hiervoor dus helemaal geen detox kuren nodig. Je lichaam voeden met clean eten is in mijn ogen het beste om een gezond lichaam te hebben :-).

Write your response