In Love With Health

Psssst…the #beachbabechallenge is no longer a secret

Zoals jullie misschien gemerkt hebben is het een tijdje wat stiller geweest vanaf mijn kant (I’m sorry). Ik ben ontzettend druk geweest met verschillende nieuwe maar super leuke projecten: Een vernieuwde website met mijn eigen health channel, de lancering en uitgaven van Healthy Pleasures (lees: duizenden boeken zelf versturen en ja dat kost heel veel tijd als je het leuk wilt verpakken en een handgeschreven kaartje mee wilt sturen hihi), de trip naar Ibiza, versterking voor het In Love With Health Team en een heel heel heel groot nieuw project!

But……now I’m back sweeties! Sorry dat ik er niet genoeg was om jullie te stimuleren en motiveren. Om meer tijd te hebben voor jullie en i.v.m. het nieuwe project heb ik besloten om te stoppen met het maken van Persoonlijke Slimming Body plannen. Zo kan ik mij beter focussen op jullie allemaal en daar voel ik mijzelf veel beter en prettiger bij!

Zowel de Slimming Body Guide als het Persoonlijke Slimming Body Plan zijn namelijk gebaseerd op dezelfde methode. De Slimming body methde. De Slimming body guide bevat het totale plaatje en geeft jou alles wat je nodig hebt om je doelen te behalen en je krijgt zelfs nog meer uitleg, inspiratie, tips en recepten dus wat wil je nog meer hihi? Het stukje ”persoonlijke begeleiding” waar je dus nu niet meer voor kunt kiezen komt wel heel heel heel snel terug maar dan op een hele andere manier en voor iedereen die de Slimming body methode gebruikt. Ja ladies ik ga jullie dus allemaal persoonlijk begeleiden! (oeps heb ik nu al teveel verklapt? Oke vergeten.. we gaan snel verder) Dus wees niet getreurd, het nieuwe project wordt AWESOME en is absoluut het wachten waard!

De mensen die mij kennen weten dat ik echt suck in het houden van geheimen en daarvoor ga ik jullie nu een tipje van de sluier geven… 

THE SUMMER IS COMING! Ligt jouw bikini al klaar? Je strandtas, zonnebrandcreme en zomer jurk? maar is je lichaam nog niet helemaal bikini-proof? Laten we dit samen dan gaan aanpakken!!! Binnen 2 weekjes komt In Love With Health met een hele vernieuwde Slimming Body Guide en een MEGA grote #BEACHBABECHALLENGE, oehlalaaa! Nog nooit in Nederland is er zo’n grote summer-challenge geweest, vol inspiratie en tips om jouw summer-goals te behalen. Er zijn hele grote prijzen te winnen en er zijn al honderden meiden die mee gaan doen, dus dit wordt dé manier om jouw lichaam klaar te stomen voor een onvergetelijke zomer!!!!!

Dus bereid jullie maar vast voor want ik verwacht dat JIJ ook mee gaat doen!!! Binnen 3 maanden kunnen we allemaal zelfverzekerd, trots, gelukkig & gezond lopen in onze mooie bikini’s! YES!

Psst_vierkant_2

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

27 Comments Respond to this article

Elise

Haha, had ik net besloten dat ik een Persoonlijk Slimming Body Plan ging aanvragen, stop je ermee. Maar ik ga zeker meedoen met de beachbabe challenge! Ik MOET er nu gewoon echt vol voor gaan. Heb al wel wat elementen uit de SBG gepikt (ontbijten met smoothie, meer sporten) maar gaf er toch teveel m’n eigen draai aan. Wat dan weer resulteert in slechter gaan eten, etc… Tijd voor een nieuwe ronde! Count me in Lisa!

Marjon

Klinkt superleuk!!!! Ik wacht rustig af:) Of nou ja, rustig… Ben mega nieuwsgierig. Succes in ieder geval met laatste voorbereidingen!

Nathalie

Waaaahhh klinkt te gek, I’m in!!!!

Manon Dirksen

Dit klinkt heel erg goed!!! Heb je daarvoor de slimming body guide nodig of moet ik nog even wachten en komt er een nieuwe guide?? Ben heel erg benieuwd! Wil iig nu écht doorzetten

Lisa van Cuijk

Iedereen kan meedoen :-) Wel ga je dmv de Slimming body guide ”all the way” mee doen!!!

laura

Hoi Lisa, wat super allemaal, ik ben de slag helemaal kwijt en wil weer opnieuw beginnen.
Is dit dan ook een project waar je voor betaald of hoe moet ik het zien?

Groetjes,
Laura

Lisa van Cuijk

Hi Laura! Oh wat balen!!! Maar het gaat helemaal goed komen. Ik ga je stimuleren :-)

Iedereen kan meedoen met de challenge want er zal genoeg inspiratie en motivatie (en nog veel meer) komen en wil je echt mee gaan knallen dan is de Slimming body guide geschikt waar je inderdaad voor moet betalen… Maar meer details volgen hihi! Nog even wachten..

Loreen

Ik ben benieuwd. Ben al hard aan het werk maar kan nog wel wat extra tips gebruiken. Wil namelijk echt strak Rn gezond zijn in september als ik ga trouwen.

Lisa van Cuijk

Wat leuk Loreen!! Gaat helemaal goed komen :-D

Eb

same here! Ben ik ook wel benieuwd naar.. X

Carline

Hoi Lisa,

Allereerst gefeliciteerd met je leuke project :-)
Gister heb ik de slimming body guide aangeschaft met als doel me fijn in bikini te voelen deze zomer. Komt er nu een heel nieuw boek of kan ik de aangepaste downloaden? Anders had ik liever nog even gewacht tot de nieuwe versie!

Groetjes Carline

Lisa van Cuijk

Hi Carline,

Super leuk!!! Dan gaan we samen werken aan jouw doel :-D

Er komt inderdaad een heel nieuw boek maar het is natuurlijk dezelfde methode dus jij kan precies hetzelfde doel behalen met deze guide!! Er komt wel een actie voor de personen die de ”oude” slimming body guide hebben aangeschaft! En er komen heeeeeel veel extraatjes aan voor alle Slimming body volgers dus ook voor jou :-)

Pagina 1 van 3123

Write your response