In Love With Health

In Love With Health gaat veranderen

De Slimming tip van vandaag is net wat anders dan jullie normaal gesproken gewend zijn en ik zal uitleggen waarom. Inmiddels is In Love With Health al drie jaar online (whiehoeeee) en in de afgelopen jaren is er elke week een nieuwe Slimming tip online gekomen. Inmiddels staan er dus al een heleboel tips online met nuttige informatie over een gezonde leefstijl en alles wat daarbij komt kijken zoals afvallen, sporten, mediteren, yoga, vakantietips en noem maar op. Ik merk zelf dat ik de laatste tijd steeds meer aan het zoeken ben naar nieuwe onderwerpen en dat ik eigenlijk een beetje vast begin te lopen. Ik heb het idee dat ik namelijk zo’n beetje alles al een keer heb besproken. Ik schrijf de Slimming tips natuurlijk voor jullie en daarom wil ik dat de informatie waardvol en nuttig is voor jullie. Ik merk dat het steeds lastiger is om weer iets nieuws te moeten ‘verzinnen’. Dus mijn vraag aan jullie: WAT HEBBEN JULLIE NODIG? Wat missen jullie nog?

Daarnaast vind ik dat vernieuwing heel erg belangrijk is en daarom ben ik de focus van In Love With Health een beetje aan het verleggen. De echte trouwe volgers zullen dit wel gemerkt hebben. Waar ik me in het begin heel erg focuste op een gezond en slank lichaam krijgen, leg ik nu steeds meer de focus op zelfliefde en zelfacceptatie. Uiteraard wil ik jullie nog steeds motiveren en inspireren om goed voor je lijf te zorgen en daarmee dus een gezond lichaam na te streven, maar zelfliefde staat bij mij echt met stip op één. Ik vind dit echt een van de belangrijkste dingen in het leven en ik zie dat jullie ook behoefte hebben aan sturing hierin. Daarom ben ik bezig met een nieuwe serie voor mijn YouTube kanaal waarin ik jullie, mijn geweldige trouwe volgers, ga helpen in jullie zoektocht naar zelfliefde. Ik kijk hier echt enormmmm naar uit! Het gaat een geweldige serie worden waar jullie zoveel aan gaan hebben. Echt waar! Jullie horen er gauw ook meer over toppers! Ook wil ik me meer gaan focussen op workout video’s omdat de vraag daar naar echt super groot is! En zoals jullie weten luister ik graag naar jullie. Your wish is my command haha.

Om deze Slimming tip toch wel een beetje in stijl af te sluiten, want hee het blijft een Slimming tip! Zet ik hieronder de 10 meest gelezen Slimming tips op een rijtje. Blijkbaar hebben jullie aan deze blogs het meeste gehad en daarom is misschien wel tijd voor een opfrisser.

 

  1. Mijn verhaal naar zefliefde

Echt met stip op nummer 1! Mijn strijd en weg naar zelfliefde. Wouw wat is deze blog vaak bekeken! Het was de eerste keer dat ik mijn verhaal zo openhartig met jullie deelden en dat was te zien. Ik heb zoveel mooie, warme en ontroerende berichten van jullie ontvangen naar aanleiding van deze blog. Toppers zijn jullie!

 

  1. Hoe onzekerheden jouw leven beïnvloeden

Onzekerheden hebben we allemaal en het is ook heel menselijk, maar het kan ook de overhand nemen. In deze blog leg ik je uit hoe je dat kan herkennen.

 

  1. Hoe voorkom je emotie-eten?

Yes ladies, de meeste vrouwen onder ons hebben er mee te maken. Of het nou ons maandelijkse feestje is of niet. Eten is onze beste vriend en tegelijkertijd ook vijand! In deze blog geef ik je tips hoe je emotie-eten kunt voorkomen.

 

  1. What’s perfect?

Ik denk dat deze blog geen uitleg nodig heeft. Wat is perfectie? Wie bepaalt wat perfect is en waarom is die druk voor ons vrouwen zo hoog om alsmaar perfect te willen zijn? Een aangrijpende blog die bij velen de ogen heeft geopend denk ik.

 

  1. De kracht van je mind

Oh wat kan onze mind hard zijn. Het kan ons kapotmaken. Maar wat kan het ook mooi zijn als het zich niet langer tegen ons keert! Als we onszelf niet langer identificeren met onze gedachten. Het zijn simpelweg maar gedachten. Ik leg in deze blog uit wat die van je mind precies inhoudt.

 

  1. Hoe ga je om met verwenmomenten en gezellige gelegenheden?

Dit blijven toch wel de meest uitdagende momenten in een gezonde leefstijl. De sociale gelegenheden waar je niet omheen kan en welke je ook zeker niet zou moeten mijden want ze horen bij het leven. Ik vertel je hoe je er mee om kan gaan!

 

  1. De juiste mindset om af te vallen

Dat positieve gedachten een belangrijke rol spelen in een gezonde leefstijl is de meeste denk ik wel bekend. Maar heb je er weleens bij nagedacht hoe jouw mindset je kan helpen bij het behalen van je doelen?

 

  1. Waarom streven naar het ‘perfecte’ lichaam zonde van je tijd is?

Ja, dat is het echt dames!! Eeuwig zonde! Ik vertel je waarom.

 

  1. Waarom ik blij ben met mijn imperfecties?

Eigenlijk zijn het niet eens imperfecties. Ze vormen een onderdeel van mijn lichaam en maken mij uniek en mooi zoals ik ben! Hoe kijk jij tegen jouw ‘imperfecties’ aan?

 

  1. Mediteren voor beginners

Ik ben DOL op mediteren! Wat heeft dit me veel gebracht zeg!! Ik zou niet meer zonder kunnen. Omdat ik zo geloof in mediteren en ervan overtuigd ben dat het iedereen kan helpen, schreef ik een blog ‘Mediteren voor beginners’. Doe jij vanaf nu met me mee?

 

 

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

10 Reacties Reageer op dit artikel

Janny

Misschien tips hoe je bepaalde groentes en fruit kunt bewaren, zoals avocado. Die van mij wordt altijd bruin als ik em voor de helft opeet. Lunch en snacks recepten die je ook mee kan nemen naar je werk:). Voor de rest vind ik je site enorm inspirerend, het geeft echt een zomersgevoel:)

Jet

Als je een halve avocado met pit en met een paar druppels citroensap in de koelkast bewaard, kun je deze nog ongeveer een dag bewaren.

Maxime

Meer gezonde en overheerlijke recepten!

Lisa van Cuijk

Die blijven sowieso komen Maxime :-).

Sanne

Ha Lisa.
Na de carnaval ben ik weer lekker op de gezonde weg. Wat ik nu nog zoek is nieuwe uitdaging met de workouts. Al lange tijd komt er niets nieuws bij (of in heb iets gemist). Daar ben ik wel mee ‘geholpen’.

Dus misschien dat?

Lisa van Cuijk

Op mijn YouTube kanaal plaats ik tegenwoordig regelmatig workout video’s. Heb je die al gezien?

Aneta | Love4seasons.nl

Leuk dat je een nieuwe weg in zal gaan. Vernieuwend is altijd leuk en dat resulteert weer in nieuwe en frisse energie. Persoonlijk vind ik het heel leuk om de persoon achter de blog te leren kennen. Nu laat je dit heel goed zien en ik vind het onwijs leuk om je vlogs te bekijken. Ga vooral zo door! Liefs

Lisa van Cuijk

Wat leuk om te horen Aneta :-)!

Sandra

Wat leuk om te horen! Ik ben ontzettend benieuwd naar wat er aan gaat komen :)

Janita

Wauw, ik ben zo benieuwd ? Veel succes!

Schrijven Jouw reactie