In Love With Health

Suikervrij bakken

”Hi you. Ben jij ook, net als ik, een enorme fan van bakken en dol op zoetigheid? En wil je goed voor je lichaam zorgen, zonder daarbij al te veel troep naar binnen te proppen? Nog iets wat we gemeen hebben! Suikervrij bakken is dé ultieme inspiratiegids voor allerlei healthy baksels à la Lisa. Een boek vol Healthy comfort food die je laat genieten met hart en ziel.

Ik hoor je denken: suikervrij bakken, kan dat echt? Past dat wel volledig binnen een gezonde leefstijl? Mijn antwoord hierop is volmondig JA, het kan echt! Geen ingewikkelde recepten, vreemde ingrediënten en urenlange keukensessies. Ik zal je laten zien hoe makkelijk, leuk en verslavend het is.

Het bakken van lekkernijen wordt vaak vrijwel meteen geassocieerd met ongezond. Dat is jammer, want dit hoeft absoluut niet zo te zijn. In dit boek zal ik je laten zien dat het bakken van de meest goddelijke cupcakejes, muffins, cheesecakes, koekjes en taartjes en goed voor je lichaam zorgen prima samen gaan. Je weet wat ze immers zeggen: liefde gaat door de maag (bij mij in ieder geval wel).

Een van de leukste onderdelen van het schrijven van dit boek was dat ik urenlang mocht doorbrengen in mijn favoriete deel van het huis, de keuken. Een plek waar ik mijn verstand op nul kan zetten en mijn creativiteit de vrije loop kan geven. Het resultaat mag er zijn en ik voel me als een moeder zo trots op haar baby!’

Dus jullie lezen het toppers! Na mijn bestseller Healthy pleasures wou ik nog graag een online boek creëren en hieruit is Suikervrij bakken ontstaan. En believe me…. Elk recept smaakt hemels en draagt bij aan een gezond, gelukkig en slank lichaam! Wat willen we nog meer hihi!

Shop jouw online kookboek hier: Suikervrij bakken

Suikervrijbakkencover

Schermafbeelding 2015-08-31 om 19.55.22

suikervrijbakken2

 

 

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

1 Comments Respond to this article

Sandra Scholten

Kan ik het suikervrije kookboek: suikervrij bakken nog kopen?

Groet Sandra

Write your response