In Love With Health

Christmas Special

DECEMBER GIFT: CHRISTMAS SPECIAL!

It the most wonderful time of the year! December: de meest gezellige maand van het jaar en tevens de maand waar de meest verrukkelijke recepten tevoorschijn komen, de chocolade kransjes vol in de schappen liggen en de tijd van gezelligheid. Tijd om op de bank te kruipen met een warme kop chocomelk, cozy wollen sokjes en natuurlijk all time favourite movie Home Alone. Oja en zet de kachel een tikkeltje warmer en nestel je op de bank met je meeste foute kersttrui om heerlijk de avond op de bank te spenderen met je geliefden! Maar het hoeft niet allemaal TE gezellig te worden, ik ga je uiteraard helpen om deze maand gezond en slank door te komen! Cause you know, balance is the key!

THIS MEANS PRESENT TIME!

Ja lieverds, deze speciale actie verdienen jullie! *tromgeroffel*

Best present ever: Heahlthy Pleasures hardcopy + In Love With Health hardcopy = 25 EURO

Yihaaaaa, jullie horen het goed dames! 2 boeken voor de prijs van 1!

WISHLIST COMPLETED! Vraag dit ideale cadeau voor de kerst van je familie of lover, dat shiny cadeautje onder de kerstboom is van jou! Cadeautjes geven is misschien nog wel leuker, verras je geliefde met één van deze boeken en hou er zelf ook eentje (wij verklappen niks hoor ;), cause sharing is caring!
Last but not least, geniet van deze heerlijke maand, dat is MEGA belangrijk! Maar maar maar, met dit cadeau kan jij alle guilty pleasures switchen naar healthy pleasures DUBBEL GENIETEN!

All I want for Christmas is chocolate, wine and the Inlovewithhealth CHRISTMAS SPECIAL!

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Reacties Reageer op dit artikel

Schrijven Jouw reactie