In Love With Health

Get that toned tummy!!

Het is vandaag alweer maandag & je weet vast wel wat dat betekend!! Er is een weer een nieuwe week van de #beachbabechallange van start gegaan, week 6 alweer, en dus heb ik weer een nieuwe challenge voor jullie.

De challenge van deze week staat in het teken van de buikspieren!! Buikspieren zijn bij veel vrouwen toch wel een dingetje, want iedereen wil graag met een mooie strakke buik over het strand kunnen paraderen. Maar misschien vind jij een alleen een strakke buik niet genoeg en wil je dat die fabulous abs ook echt te voorschijn komen. Belangrijk om te weten is dat alleen buikspieroefeningen je nooit een sixpack zullen geven, helaas hihi. Gezonde voeding is namelijk nog veeeel belangrijker!!

Maar dat wil niet zeggen dat het nutteloos is om buikspieroefeningen te doen! Want het is juist ontzettend belangrijk om met buikspieroefeningen je core sterker te maken. Een sterkere core zorgt er ten eerste voor dat je een betere houding krijgt. Daarnaast voorkomt het ook dat je pijn krijgt in je onderrug, want als je buikspieren sterker worden vraag je minder van je onderrug. Een derde heel leuk voordeel van sterkere buikspieren is dat al je sportprestaties vooruit zullen gaan, En wie wil dat nou niet?

CHALLENGE

Nu je weet waarom het zo belangrijk is om je buikspieren te trainen daag ik jullie uit om dat deze week ook net iets vaker te doen dan normaal. De challenge van deze week is om 3x onderstaande buikspier routine uit te voeren naast je huidige sportschema.

Start met oefening 1 en ga dan verder met het schema. Klaar met oefening 5? Dan Begin je weer bij oefening 1. In totaal voer je het schema 3x uit. Succes!!

challengebelly

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SLIIMMING BODY GUIDE

Wil jij nog veel meer van dit soort tips waarmee jij aan de slag kunt en jouw doelen kunt behalen? JA NATUURLIJK! In mijn vernieuwde Slimming Body Guide vind je naast handige tips ook veel andere essentiële informatie, meer dan 100 verrukkelijke recepten, voedings-en workout schema’s en ja nog veel en veel meer!!! Shop nu deze Slimming Body Guide HIER!!

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this article

Write your response