In Love With Health

Imagine this girls: Jij paraderend over het bruisende strand van IBIZA, sunkissed skin, in je nieuwste bikini en he-le-maal happy met jezelf en je eigen lichaam. Hell yes, a Beach Babe is born! Wordt deze zomer jouw beste zomer ooit? Get ready en start dan samen met mij met de Beach Babe Challenge en halen we samen de Beach Babe in onszelf naar boven. So you can beach more and worry less! En ja, jullie lezen het goed toppers..ik zei IBIZA!  Wanneer je mee doet aan de Beach Babe challenge door gebruik te maken van mijn nieuwste Beach Babe Guide maak je namelijk kans op een te gekke trip naar het hip and happening IBIZA, because everybody needs a little IBIZA in their life right ;-)?

I know, je zult het misschien op dit moment niet zo voelen, maar in iedereen schuilt een Beach Babe. Yes lady, ook in jou! Daar heb je geen maatje XS of een rock-hard sixpack voor nodig hoor en dat ga ik je bewijzen! Het draait allemaal om de liefde voor jezelf en je goed voelen in je eigen lichaam en dit zal een maatje meer of minder niet voor je bepalen. Het gaat er om dat je trots bent op je eigen lichaam en dat niets of niemand jou tegenhoud om je dromen na te jagen en te doen wat jij wilt! Jezelf verstoppen en bang zijn dat andere mensen je zien is verleden tijd. It’s time to let your inner Beach Babe shine!

Tijdens de Beach Babe Challenge ga ik met jou werken aan een fitter, gezonder lichaam en ga ik samen met jou opzoek naar jouw inner Beach Babe. 8 weken lang gaan we samen voor een gelukkig, liefdevol, fit en bikini-ready lichaam! Zo wordt deze zomer de beste zomer ooit, because happiness looks so good on you girl!

 

Wat kun je verwachten van de challenge?

  • WORKOUT VIDEO’S : Om de week zal ik een nieuwe workout video uploaden op mijn Youtube kanaal, so we can work on that booty together girls!
  • MOTIVATION, TIPS & TRICKS : Via mijn social media kanalen en de website zal ik jullie dagelijks motiveren en tip & tricks geven to become that Beach Babe you want!
  • GRATIS STARTERSPACK : Een uniek kijkje in mijn aller nieuwste boek: De Beach Babe Guide + mijn 5 ultieme tips voor een Beach Babe body.

 

En bij aanschaf van de nieuwste Beach Babe Guide ( lees: Dé summer bible) krijg je exclusieve toegang tot:

  • MIJN COMMUNITY: Je krijgt toegang tot mijn exclusieve slimming body community waar ik en mijn slimming body girls je motiveren en inspireren, together we can!
  • EXCLUSIEVE WORKOUTS: Ik upload iedere week Beach Babe proof workout video’s op de community, for your eyes only;-)
  • GRAND PRIZE IBIZA: Je maakt kans op een once in a lifetime vakantie to Ibizaaaaa babyyyyy!
  • VLOGS ( VOOR PREMIUM MEMBERS): Last but not least, ik doe natuurlijk met jullie mee! Mijn vlogcamera wordt mijn bestie de aankomende 8 weken en ik film mijn challenge voor jullie! In mijn vlogs laat ik je zien wat mij motiveert, inspireert en ook mijn struggles zullen voorbij komen, want yesss deze heb ik natuurlijk ook! Sharing is caring right ladies?

THE GRAND PRIZE

Om jullie motivatie een boost te geven verloot ik een grand, NO BUT REALLY A GRAND PRIZE! Als je mee doet aan Beach Babe challenge EN mijn Beach Babe Guide aanschaft maak jij kans op een trip naar the place where you can slay as a Beach Babe the best: IBIZA! Yes girls, jullie horen het goed IBIZA!! Je gaat natuurlijk niet alleen, maar je BFF mag ook mee! Zie je het al voor je? Jij en je bestie op een beach party, vol trots in je fitte, gezonde en liefdevolle bikini-ready lichaam, dansend met een knappe island guy en een cocktail in je hand? Stop dreaming girl and grab the Beach Babe Challenge with both hands!  Stralen op het strand ga je sowieso you Beach Babe;-) en misschien wel in IBIZA! In de #beachbabe blog lees je alles over mijn favoriete hotspots in Ibiza.

Wat moet je hiervoor doen? 
Meld je aan voor de challenge, Buy the Beach Babe Guide en ….I want to see your beautiful transformation of that Beach babe you’ve become! Stuur jouw voor-en na foto’s met jouw prachtige transformatie naar lisa@inlovewithhealth.com en wie weet win jij die two tickets to heaven…IBIZA!

Kan jij niet wachten om samen met mij te starten? Schrijf je dan hieronder in met je emailadres en ontvang direct de GRATIS starterspack in je mailbox!  In de starterpack zitten mijn 5 ultieme tips om aan de slag te gaan met de Beach Babe Challenge en krijg je een exclusieve sneakpeak van de allernieuwste Beach Babe Guide met recepten en secret tips & tricks.